ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα»

Αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του από εδώ και στο εξής εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: «Μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της nova μετά το τέλος του αγώνα με την Μίντιλαντ και στάθηκε στην αντίδραση που είχε η ομάδα μετά την πίεση που δέχτηκε στην αρχή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου:

«Με την αλλαγή του συστήματος είχαμε καλύτερη ισορροπία και δεν αντιμετωπίσαμε περισσότερα προβλήματα. Χάσαμε πάλι αρκετές ευκαιρίες, σημασία έχει όμως ότι κερδίσαμε και ο Κλωναρίδης χρειαζόταν το γκολ μετά τον τραυματισμό του. Η ομάδα έδειξε σθένος και ψυχή, έδειξε ότι έχει πολλές δυνατότητες και μπορούμε να τα πάμε καλύτερα».

«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»!
«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»! 2.680 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού, είπε: «Ανέκαθεν ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη. Έκανε τη διαφορά πάντα στα ευρωπαϊκά ματς. Είναι σημαντικό για τα παιδιά να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, καθώς αυτό μόνο καλό μπορεί να τους κάνει».

Για το αν έχει προτίμηση για την κλήρωση, τόνισε: «Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.