ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τριπλή «πράσινη» εκπροσώπηση

Τρεις εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στο Μονακό για την κλήρωση των ομίλων του Europa League.

Τριπλή «πράσινη» εκπροσώπηση

Το «τριφύλλι» θα εκπροσωπηθεί από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Στράτο Σωπήλη, τον διευθυντή ποδοσφαίρου Τάκη Φύσσα και τον υπεύθυνο διεξαγωγής αγώνων, Σπύρο Βλάχο.

Αυτή είναι η πρώτη κλήρωση που θα δώσει το παρών ο Τάκης Φύσσας, στην διαδικασία από το νέο του πόστο, και ελπίζουμε να φανεί «γουρλής» με την καλύτερη δυνατή κλήρωση.

Οι τρεις άνδρες θα μεταβούν στο Μονακό απευθείας από την Δανία, όπου ήταν για τον επαναληπτικό κόντρα στην Μίντιλαντ, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει και πάλι με 2-1.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι στις προηγούμενες κληρώσεις αντί του Τάκη Φύσσα έδινε το παρών, ο υπεύθυνος των ποδοσφαιρικών τμημάτων, Δημήτρης Σαραβάκος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.