ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φύσσας: «Στόχος η πρόκριση»

Την πρόκριση έθεσε ως στόχο του Παναθηναϊκού ο Τάκης Φύσσας σε δηλώσεις του μετά την κλήρωση για τους ομίλους του Europa League.

Φύσσας: «Στόχος η πρόκριση»

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «πρασίνων» μίλησε στην κάμερα της Nova και έδωσε το σύνθημα. «Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο σε αυτό το στάδιο. Στόχος είναι η πρόκριση και να αποκαταστήσουμε το όνομα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα ο προπονητής και οι παίκτες ξέρουν την πρέπει να κάνουν για να επιτευχθεί αυτό ο στόχος» ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους αντιπάλους του Παναθηναϊκού: «Η Αϊντχόφεν είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι κάποιο μεγαθήριο αλλά θέλει προσοχή, καθώς είναι πάντα επικίνδυνη. Επιστρέφω στο Εστορίλ, όπου έμενα όταν αγωνιζόμουν στην Μπενφίκα. Είναι μια ομάδα σχετικά άπειρη από Ευρώπη. Ωστόσο η πορεία της τα τελευταία χρόνια είναι αξιοπρόσεκτη».

Για την μεγάλη επιστροφή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις επεσήμανε: «Η επιστροφή του Παναθηναϊκού πρέπει να γίνει μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους, αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μια μέρα στην άλλη και θεωρώ ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Πρέπει να παίρνουμε βήμα-βήμα τους αγώνες και να επιστρέψουμε εκεί που βρισκόμασταν πριν μερικά χρόνια»

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.861 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις αυξημένες υποχρεώσεις και το ενδεχόμενο μεταγραφής, τόνισε: «Δεν φοβόμαστε την ομάδα σε αυτούς τους αγώνες, μπορούμε ν’ ανταποκριθούμε. Η διαχείριση του ρόστερ και των αγώνων θα γίνει από τον προπονητή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.