ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βλέπει ενδεκάδα ο Μπούι

Αλλαγές ετοιμάζει ο Γιάννης Αναστασίου στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο με τον Ουασίμ Μπούι να διεκδικεί θέση στην βασική ενδεκάδα.

Βλέπει ενδεκάδα ο Μπούι

Ο Ολλανδός μέσος άφησε θετικές εντυπώσεις στην 30λεπτη συμμετοχή του στον επαναληπτικό με την Μίντιλαντ στην Δανία και δε θα αποτελέσει έκπληξη αν χρησιμοποιηθεί από την αρχή του αγώνα κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Αναστασίου σκέφτεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας αντί του Ρισβάνη, που αγωνίστηκε στην Δανία, τον Τριανταφυλλόπουλο αντί του Μπούρμπου, ενώ υπάρχει πιθανότητα να πάρει φανέλα βασικού και ο Θανάσης Ντίνας.

Στην αποστολή είναι πιθανό να βρεθούν ο Βαλμίρ Μπερίσα αλλά και ο Εμίρ Μπαϊράμι. Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός είναι λόγω τραυματισμού ο Πέτριτς, ο Χουχούμης και ο Μπεργκ.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.