ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Ουνιόν ο Αποστολόπουλος

Ο Κώστας Αποστολόπουλος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα την 3η κατηγορία του Βελγίου και συγκεκριμένα στην Ουνιόν Σεντ Ζιλούς, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο facebook.

Στην Ουνιόν ο Αποστολόπουλος

Χαρακτηριστικά έγραψε:

“Έπειτα από έντεκα χρόνια παρουσίας στην ομάδα που με μεγάλωσε και με ανέδειξε και από μικρό παιδί με έκανε επαγγελματία ποδοσφαιριστή ήρθε ο καιρός οι δρόμοι μας να χωριστούνε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου (προπονητές, συμπαίκτες, διοίκηση, ιατρικό επιτελείο, φροντιστές και φιλάθλους) τους εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή τους με υγεία πάνω από όλα! Καλή σεζόν στον Παναθηναϊκό μας με πολλές επιτυχίες και τίτλους και να ξαναδούμε την ομάδα το συντομότερο δυνατό εκεί που πραγματικά της αρμόζει να βρίσκεται. Εις το επανειδείν!!

Τον ανακοίνωσε η Ουνιόν

Ο σύλλογος του Βελγίου μάλιστα ανακοίνωσε την απόκτηση του με μια λιτή ανακοίνωση που ανέφερε: “Η Ουνιόν Σεντ Ζιλούς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Κώστα Αποστολόπουλου. Ενός επιθετικού που έχει γεννηθεί στις 7 Αυγούστου 1983 και αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός άσος υπέγραψε για ένα χρόνο με την ομάδα και τον καλωσορίζουμε σε αυτή”.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.845 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
apostolopoulos

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.