ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το νέο «σπίτι» της ξιφασκίας

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της αίθουσας ξιφασκίας του Παναθηναϊκού.

Το νέο «σπίτι» της ξιφασκίας

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο πρόεδρος της ΠΑΛΕΦΙΠ Δημήτρης Γούναρης, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ξιφασκίας Μανόλης Κατσιαδάκης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παραολυμπιακών Αγώνων Γιώργος Φουντουλάκης, καθώς και οι Νίκος Αβραμίδης και Γιώργος Καρανάσος που εκπροσώπησαν το Παναθηναϊκό Κίνημα.

Το παρόν έδωσαν, όπως είναι φυσικό και ο έφορος του τμήματος ξιφασκίας, Δημήτριος Σύριος και οι προπονητές του «τριφυλλιού», Δημήτρης Καζδαγλής και Χρήστος Σαΐνης.

Η αίθουσα κατασκευάστηκε με χορηγία της ΠΑΛΕΦΙΠ η οποία πρόσφερε 10.000 ευρώ για την ανέγερση ενώ όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος, η ΠΑΛΕΦΙΠ θα προσφέρει χορηγία και σε άλλο τμήμα του Ερασιτέχνη. Όπως γνωστοποιήθηκε το ενοίκιο έχει αναλάβει η ΠΑΕ.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 248 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην εκδήλωση βρέθηκαν επίσης τα μέλη της παραολυμπιακής ομάδας ξιφασκίας της Ελλάδας, καθώς ο Παναθηναϊκός συμφώνησε η αίθουσα να παραχωρείται στους παραολυμπιονίκες ξιφομάχους για προπονήσεις.

«Σήμερα εγκαινιάζουμε τη νέα αίθουσα ξιφασκίας. Η αίθουσα αυτή συμβολίζει την νοοτροπία «ισχύς εν τη ενώσει» που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, αφού γίνεται επί της διοίκησής μας η οποία είναι διοίκηση οπαδών. Η χρηματοδότηση γίνεται από την ΠΑΛΕΦΙΠ η οποία πρόσφερε 10.000 για τη δημιουργία της αίθουσας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΛΕΦΙΠ, Δημήτρη Γούναρη. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Βασίλη Κωνσταντίνου, καθώς το ενοίκιο της νέας αίθουσας έχει αναλάβει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια ο Ηλίας Μιλαχαριάς επεσήμανε: «Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές και τους ανθρώπους του τμήματος που περίμεναν ένα χρόνο για να γίνει αυτή η αίθουσα. Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει όλους μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.