Ποδόσφαιρο

Έξτρα προπόνηση σε Μπερίσα

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να είναι έτοιμος ο Μπερίσα μετά την επόμενη διακοπή και για το λόγο αυτό ο ποδοσφαιριστής κάνει έξτρα προπόνηση στα τελειώματα με τον Στηβ Ρούτερ.

Ο Βαλμίρ Μπερίσα αγωνίστηκε το Σάββατο με την Βιτορούλ και φάνηκε ότι του έλειπαν αγωνιστικά λεπτά. Έτσι ο Γιάννης Αναστασίου, όπως αναφέρει η εφημερίδα«Sportday»,  έχει στήσει ολόκληρο σχέδιο γύρω από τον Σουηδό επιθετικό.Ο Στιβ Ρούτερ, είναι αυτός που έχει αναλάβει την έξτρα προπόνηση του Μπερίσα στο Κορωπί. Ο Σουηδός νεαρός επιθετικός προπονείται στα τελειώματα των φάσεων με σέντρες από τα δεξιά και τα αριστερά μετά από κάθε προπόνηση.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Αναστασίου έχει στο μυαλό του  ο 18χρονος επιθετικός να αγωνιστεί για τα επόμενα 2-3 ματς με την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού. Αυτό θα γίνει ώστε ο Μπερίσα να πάρει λεπτά στα πόδια του και να αρχίσει να βρίσκεται σε έναν αξιόλογο αγωνιστικό ρυθμό, καθώς με δεδομένη την απουσία του Μάρκους Μπεργκ θα του εμφανιστεί η ευκαιρία να αγωνιστεί σύντομα στην πρώτη ομάδα.

Τέλος ο Μπερίσα έχει δέσει από την πρώτη στιγμή με τον Εμίρ Μπαϊράμι καθώς τον γνωρίζει αρκετά καλά ενώ οι δυο τους έρχονται και φεύγουν μαζί από το προπονητικό κέντρο των πρασίνων. Ο Μπαϊράμι έχει αναλάβει να βοηθήσει τον νεαρό επιθετικό να προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Με λίγα λόγια, στο «τριφύλλι» θεωρούν πως ο Σουηδός επιθετικός θα είναι έτοιμος να βοηθήσει από τις 19 Οκτωβρίου και αρχής γενομένης με τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στη Λεωφόρο.

Exit mobile version