ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Όρθιος» στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός Β

O Παναθηναϊκός Β έφτασε κοντά σε ένα σπουδαίο διπλό στη Ρόδο επί του Διαγόρα, ωστόσο κατάφερε να φύγει αλώβητος από το νησί μένοντας στο 0-0 για την 7η αγωνιστική των playouts της Super League 2.

«Όρθιος» στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός Β

Ο Παναθηναϊκός Β΄ είχε κάποιες καλές στιγμές στην Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα, ωστόσο δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει και έτσι το ματς της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 2 έληξε ισόπαλο (0-0). Το πρώτο ημίχρονο στην Ρόδο είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Β΄ σε αρκετές στιγμές έφταναν με ευκολία έξω από την περιοχή του Διαγόρα, ωστόσο δεν έκαναν σωστές επιλογές.

Στο 21ο λεπτό του αγώνα, ο Αθανασακόπουλος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Λαδάς. Περίπου 19 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή. Ο Τσιαντούλας από αρκετά μακριά έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ, με τον Ξενόπουλο να διώχνει και να κρατάει το μηδέν.

Στην αμέσως επόμενη φάση το Τριφύλλι απάντησε. Ο Κυριόπουλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από τα αριστερά, μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του κόπηκε την τελευταία στιγμή.

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός Β΄ έφτασε μια ανάσα από το 0-1. Στο 50΄ ο Προδρομίτης κατέβασε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα σταμάτησε στα σώματα.

Στη συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Στο 78΄ ο Κρυπαράκος μπήκε από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα, η άμυνα του Διαγόρα Ρόδου έδιωξε και έφυγε μόλις άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Διαγόρας Ρόδου έφτασε κοντά στο γκολ, με την κεφαλιά του Μανιά να βρίσκει στο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Διαγόρας Ρόδου (Ν. Ράτκο): Λαδάς, Αρίας (89΄ Ταχματζίδης), Νικολής (89΄ Σταματούλας), Δημητρίου, Δημόπουλος, Τσιαντούλας, Μασούρας, Λούκιτς (57΄ Μουντές), Βολάκης (57΄ Τσαβός), Λεσάι (83΄ Μανωλάκης), Μανιάς

Παναθηναϊκός Β΄(Σ. Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Κατρής, Κυριόπουλος, Προδρομίτης, Σαρδέλης (73΄ Κρυπαράκος), Νταμπίζας (73΄ Λιούμης), Λάμψιας (75΄ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (68΄ Μαντσίνι)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.