ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Ήττα στη Γαλλία

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 78-69 από τον Ερυθρό Αστέρα στην πρεμιέρα του τουρνουά της Μιλούζ, με τους δύο προπονητές να βγάζουν κάποια συμπεράσματα.

Ήττα στη Γαλλία

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας που ταξίδεψαν στη Γαλλία για το τουρνουά με πολλές απουσίες, έμειναν από το 1ο δεκάλεπτο πίσω στο σκορ και παρά την προσπάθεια τους για την ανατροπή στην 4η περίοδο, δεν κατάφεραν να «γυρίσουν» το παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά οι Σέρβοι μπήκαν εξ’ αρχής δυνατά στο ματς χτίζοντας κατά διαστήματα διψήφιων πόντων διαφορά. Για τον Παναθηναϊκό ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αν και με μισή ομάδα, έβγαλε κάποια συμπεράσματα, αφού λόγω των υποχρεώσεων του με τη Βοσνία, δεν ήταν παρόν στο μεγαλύτερο διάστημα της μέχρι τώρα προετοιμασίας.

Πρώτος σκόρερ για το τριφύλλι ήταν ο Τζέιμς Γκιστ που σημείωσε 15 πόντους, με τους Μπατίστα και Διαμαντίδη να τον ακολουθούν με 10 και 6 πόντους αντίστοιχα. Ενώ ο Ερυθρός Αστέρας τελείωσε το ματς, με 4 παίκτες του να έχουν σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων.

Παράλληλα για το τριφύλλι δεν αγωνίστηκε ο ΝταΜάρκους Νέλσον που μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην κνήμη του αριστερού του ποδιού.

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 40-32, 57-48, 78-69.

Ερυθρός Αστέρας (Ράντονιτς): Μαριάνοβιτς 18, Ουίλιαμς 10, Τζένκινς 13, Μπλάζιτς 3, Ζίρμπες 9, Μίτροβιτς 10, Ρέμπιτς 4, Τέγιτς 4, Γκούντουριτς 5, Τσβόροβιτς 2.

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Γκιστ 15, Μπατίστα 10, Διαμαντίδης 6, Παππάς 20, Φώτσης 6, Γιάνκοβιτς 9, Μποχωρίδης 3.

To πρόγραμμα του Σαββάτου (13/9)

7.30 μ.μ. Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν Μονάχου

10 μ.μ. Παναθηναϊκός – Στρασμπούργκ

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ