ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυλαία με Μπάγερν

Οι πράσινοι σήμερα δίνουν το τελευταίο τους φιλικό επί γαλλικού εδάφους απέναντι στην Μπάγερν, στο τουρνουά του Μιλούζ.

Αυλαία με Μπάγερν

Οι Πράσινοι έως τώρα μετρούν δύο ήττες, όμως ο Μαυροβούνιος τεχνικός θέλει να βλέπει τους Νταμπλούχους να βελτιώνονται από αγώνα σε αγώνα. Κάτι τέτοιο έγινε στην αναμέτρηση με την Στρασμπούρ (σε σχέση με τον Ερυθρό Αστέρα) μέχρι να τους καταβάλλει η κούραση.

Το τελευταίο φιλικό επί γαλλικού εδάφους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σαν πρόβα για τον όμιλο της Euroleague. Οι Νταμπλούχοι θ’ αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου, την οποία θα βρουν στον δρόμο τους και στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την δυναμικότητα των Βαυαρών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.