ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Εσπασε το ρόδι…

Με νίκη αποχαιρέτησε το τουρνουά του Μιλούζ ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας 85-75 της Μπάγερν Μονάχου.

Εσπασε το ρόδι…

Οι «πράσινοι» είχαν σταθερά το προβάδισμα από το 21-20 και μετά και κατάφεραν σιγά σιγά να «χτίσουν» μια διαφορά.  Μάλιστα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας ξέφυγαν δυο φορές, με 57-46 και 66-51, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Τζέιμς Γκιστς και Εστέμπαν Μπατίστα.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι και το προβάδισμα άλλαζε χέρια σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο. Με το ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου η ομάδα του Ιβάνοβιτς με ένα μίνι ξέσπασμα προηγήθηκε με 27-22.

Από εκεί το σημείο και έπειτα οι πράσινοι κρατούσαν σταθερά το προβάδισμα έχοντας βρει ρυθμό σε άμυνα και επίθεσης.

Ακόμα κι όταν η Μπάγερν μείωσε σε 35-32 αντέδρασε και πήγε ξανά την διαφορά στο +12 (44-32). Οι Γερμανοί μείωσαν σε 44-36 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός έχει τα ηνία του αγώνα με το σκορ να είναι στο 57-46.

Το «τριφύλλι» δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα για να διατηρήσει την διαφορά η οποία έφτασε και τους 15 πόντους (66-61) στο 28′, με το τρίτο δεκάλεπτο να «κλείνει» με το σκορ στο 70-60 για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Στα πρώτα τρία λεπτά της τελευταίας περιόδου το σκηνικό παρέμεινε ακριβώς το ίδιο με τον Παναθηναϊκό να έχει τα ηνία του αγώνα, παρά την κόπωση.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη επί της Μπάγερν που θα αντιμετωπίσει και στον όμιλο της Ευρωλίγκας, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Νίκος Παππάς με 21 πόντους όμως τη διαφορά την έκαναν οι παίκτες της ρακέτας καθώς οι μισοί πόντοι (43) σημειώθηκαν από τους Μπατίστα, Γκιστ και Φώτση.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-20, 44-36, 70-60, 85-75

ΠΑΝΑΘΗΑΪΚΟΣ (Ιβάνοβιτς): Μποχωρίδης, Γιάνκοβιτς 15 (2), Φώτσης 14 (3), Παππάς 21 (2), Διαμαντίδης 6, Γκιστ 10 (3), Μπατίστα 19 (9ρ.), Κόνιαρης, Διαμαντάκος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ