ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

«Stop» στην Μυτιλήνη

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Καλλονή στην Μυτιλήνη (35' Λεοζίνιο). Ο διαιτητής Τριτσώνης «έκλεισε τα μάτια» σε μαρκάρισμα του Χογκ στον Κλωναρίδη στο 9’. Πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και πάλι με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να μεταφράσει την υπεροχή του σε γκολ.

«Stop» στην Μυτιλήνη

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έδειξε σε πολλές στιγμές χωρίς νεύρο ενώ δεν είχε φαντασία με αποτέλεσμα το παιχνίδι του να γίνει μονόπλευρο και αναποτελεσματικό. Πλέον ο Παναθηναϊκός κοιτάζει το παιχνίδι με την Ντιναμό Μόσχας την Πέμπτη στην Λεωφόρο.

Α’ ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με σαφή διάθεση να επιτεθεί προκειμένου να πετύχει γρήγορα γκολ και να διευκολύνει το έργο του.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε την κατοχή δεν κατέφερε όμως απειλήσει ουσιαστικά την ομάδα της Μυτιλήνης στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Στο έκτο λεπτό ο Κλωναρίδης σέντραρε αλλά ο Χογκ έδιωξε χωρίς πρόβλημα. Τρία λεπτά αργότερα οι δύο παίκτες πρωταγωνίστησαν όταν ο παίκτης του Παναθηναϊκού δέχτηκε μαρκάρισμα από τον τερματοφύλακα της Καλλονής με τον διαιτητή Τριτσώνη να μην δίνει ούτε φάουλ.

Στην συνέχεια η Καλλονή έψαξε τις δικές της ευκαιρίες χωρίς να καταφέρει να απειλήσει πλην μιας κεφαλιάς του Χουάνμα που έδιωξε ο Κοτσόλης.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι «πράσινοι» άρχισαν να βρίσκουν μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν να απειλήσουν διαδοχικά με τον Πέτριτς, τον Σίλντενφελντ και τον Κλωναρίδη, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός βρήκε τα πατήματά του στο γήπεδο ένα λάθος του Κουτρουμπή έδωσε την ευκαιρία στον Γιορέντε να κλέψει την μπάλα και τον Λεοζίνιο που δέχτηκε την πάσα του Ισπανού να τελειώνει ιδανικά με φαλτσαριστό σουτ γράφοντας το 1-0.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βγει μπροστά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ η Καλλονή ήταν αυτή που είχε και δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο.

Β’ ημίχρονο

Ο Γιάννης Αναστασίου προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα βάζοντας με την έναρξη της επανάληψης τον Λαγό και τον Μπαϊράμι αντί των Κουτρουμπή και Μπούι.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε και πάλι με όρεξη και έκανε τις πρώτες του ευκαιρίες με τον Κλωναρίδη, τον Ζέκα και τον Πέτριτς που είχε πέντε τελικές προσπάθειες. Οι «πράσινοι» όμως βρήκαν μπροστά τους έναν εξαιρετικό Χογκ.

Η ομάδα του Αναστασίου είχε κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να κάνει ουσιαστική ευκαιρία από το 60’ μέχρι το 70’. Ο Γιάννης Ματζουράκης είχε στήσει πολύ καλά την ομάδα του με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην μπορεί να βρει κάθετο παιχνίδι. Η είσοδος του Καρέλη δεν άλλαξε και πολλά πράγματα.

Το «τριφύλλι» υποχρεώθηκε σε ένα αναποτελεσματικό, όπως αποδείχτηκε παιχνίδι από τα άκρα. Ενώ ο Παναθηναϊκός έδειχνε να ανεβαίνει και πάλι τα πρώτα νεύρα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους με αρκετές κοκορομαχίες και μπόλικες παρατηρήσεις και κίτρινες κάρτες.

Τα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να δημιουργήσει την μεγάλη φάση για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και υποχρεώθηκε στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από την Καλλονή.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βάλιος, Αντέγιο, Γιορέντε (69’ Πιπίνης), Καλτσάς, Κεϊτά (68’ Μπαρέρα), Λεοζίνιο (89’ Χωριανόπουλος), Μανούσος, Ναβάρο, Χουάνμα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Κοτσόλης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής (46’ Μπαϊράμι), Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Ατζαγκούν (70’ Καρέλης), Μπούι (46’ Λαγός), Κλωναρίδης, Πέτριτς.

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÊÁËËÏÍÇ - ÐÁÏ / SUPERLEAGUE / KALONI - PANATHINAIKOS
1177192
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÊÁËËÏÍÇ - ÐÁÏ / SUPERLEAGUE / KALONI - PANATHINAIKOS
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÊÁËËÏÍÇ - ÐÁÏ / SUPERLEAGUE / KALONI - PANATHINAIKOS
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÊÁËËÏÍÇ - ÐÁÏ / SUPERLEAGUE / KALONI - PANATHINAIKOS
10661731_10152803962002652_794710536630346541_o

Πηνελόπη Παπαδήμου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ