ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν ήταν εικόνα αυτή!»

«Γκάζωσε» τους παίκτες του Γιάννης Αναστασίου στην σημερινή προπόνηση στο Κορωπί επισημαίνοντας ότι πρέπει να υπάρξει άμεση βελτίωση.

«Δεν ήταν εικόνα αυτή!»

Ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στη Μυτιλήνη.

Στην ομιλία του προς τους παίκτες σήμερα το πρωί υποστήριξε ότι πρέπει να υπάρξει βελτίωση στην τελική προσπάθεια, ενώ επεσήμανε ότι κάθε παίκτης οφείλει να κάνει την αυτοκριτική του.

«Δεν ήταν εικόνα αυτή που είχαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα και αυτό θα γίνει μέσω της συνεχούς δουλειά. Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν και θα πρέπει να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Καθένας από εσάς οφείλει να κάνει την αυτοκριτική του. Σε ακόμα ένα παιχνίδι δε ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια και τελικά το πληρώσαμε. Δουλεύουμε διαρκώς σε αυτό το κομμάτι και εξακολουθούμε να κάνουμε λάθη» σχολίασε αρχικά ο 41χρονος τεχνικός.

«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»!
«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»! 2.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην συνέχεια ο προπονητής του Παναθηναϊκού επεσήμανε τα σημεία που τον ενόχλησαν στο παιχνίδι: «Πέσαμε στην παγίδα του αντιπάλου. Χάσαμε την ψυχραιμία μας λόγω των καθυστερήσεων που έκαναν. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να καταφέρουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Δε θέλω να ξαναγίνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.