ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μεγάλη χαρά η συμμετοχή»

Ως μεγάλη τιμή και χαρά χαρακτήρισε την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

«Μεγάλη χαρά η συμμετοχή»

Ο αρχηγός των «πρασίνων» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης με αφορμή την έναρξη του «Nick Galis Cup» και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα λάβουμε μέρος στο τουρνουά που διεξάγεται προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Όλοι φυσικά γνωρίζουμε τι σημαίνει ο Νίκος Γκάλης για τον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο για το ελληνικό μπάσκετ, οπότε δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε χαρά για τη συμμετοχή μας», ήταν το αρχικό σχόλιο του 34χρονου παίκτη.

Σε ότι αφορά στις ομάδες που θα μετάσχουν, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είπε: «Το επίπεδο των ομάδων είναι υψηλό κι αυτό σημαίνει ότι θα λάβουμε σημαντική βοήθεια στη συνέχεια της προετοιμασίας μας», ενώ έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο: «Εύχομαι ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο να απολαύσει όμορφο μπάσκετ από τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.