ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον αδικούν οι αριθμοί

Ο Στέφανος Κοτσόλης βρέθηκε στα ...γεράματα βασικός γκολκίπερ της αγαπημένης του ομάδας και παρά τις έντονες ανησυχίες στο ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει πάει άσχημα ασχέτως αν τα εφτά γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια αδικούν τις εμφανίσεις του.

Τον αδικούν οι αριθμοί

Τα εφτά γκολ στα ισάριθμα επίσημα παιχνίδια αδικούν την συνολική εικόνα του Στέφανου Κοτσόλη. Ο 35χρονος που ποτέ στην καριέρα του δεν έδειξε ότι αποτελεί σπουδαία στόφα (αν κι όταν ξεκινούσε στην ακαδημία του Τάκη Οικονομόπουλου το «πουλί» έκανε λόγο για κλάση που είχε την ευτυχία να μεγαλώσει εν μέσω κολοσσών -Βάντσικ και Νικοπολίδη- στην Παιανία) έχει σταθεί αξιοπρεπώς κάτω από τα γκολπόστ, λαμβάνοντας υπόψη ότι πήρε τη θέση ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα που κυκλοφορούν στη θέση παγκοσμίως!

Με την Σταντάρ εκτός ήταν άψογος, στο εντός έδρας παιχνίδι του καταλογίστηκαν ευθύνες για αργή έξοδο στη φάση του 1-1, ενώ το δεύτερο τέρμα ήταν άπιαστο (θύμισε αυτό που έβαλε ο Ντε Μπλάζις πέρσι με τον Αστέρα, στο 2-1 της Λεωφόρου όπου ο Καπίνο με μεγαλύτερο μπόι και άκρα ούτε καν ακούμπησε το τόπι με τα φάλτσα που πήρε). Το γκολ που δέχεται ο έμπειρος πορτιέρο με τη Μίντιλαντ είναι κωμικό (η μόνη του «φάβα» μέχρι σήμερα), ενώ στη Δανία ήταν σταθερότατος, λίγο έλειψε να «βγάλει» και το πέναλτι.

Στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας το γκολ του Κώτσιου χρεώνεται στον «30», με τον Πανιώνιο αποκρούει ωραία το πρώτο σουτ πριν ο Μπουμάλ τον «εκτελέσει», ενώ με την Καλλονή το πλασέ του Λεοζίνιο (ακριβώς δίπλα στο δοκάρι) δεν σώζεται από κανένα τερματοφύλακα! Η μόνη μας παρατήρηση έχει να κάνει με τον τρόπο αντίδρασής του στα κόρνερ και στα φάουλ όπου επιμένει ν’ απομακρύνει με γροθιές αντί να καπακώνει τη μπάλα. Ενθυμούμενοι όμως τι τράβηξε πέρσι το τριφύλλι απ’ την αδυναμία του Καπίνο (δίμετρου πορτιέρο επαναλαμβάνουμε) να ελέγξει έστω στοιχειωδώς την εναέρια κυκλοφορία, λέμε… πάλι καλά, περιμένοντας ταυτόχρονα να δούμε «τι ψάρια πιάνει» και ο Λουκ Στιλ!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.