ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέντες: «Σεβαστήκαμε την Ντιναμό»

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός σεβάστηκε περισσότερο από όσο έπρεπε την Ντιναμό Μόσχας στάθηκε σε δηλώσεις του ο Νταβίντ Μέντες.

Μέντες: «Σεβαστήκαμε την Ντιναμό»

Ο μέσος των «πρασίνων» σημείωσε στην κάμερα της Nova ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε ακόμα ένα γκολ στην αναμέτρηση.

«Νομίζω ότι ήταν διαφορετικά το πρώτο με το δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο σεβαστήκαμε τη Ντιναμό, όμως νομίζω ότι στο παιχνίδι πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον σεβασμό και να ψάχνεις τη νίκη. Καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ και από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το ματς και να πάρουμε τη νίκη», σχολίασε αρχικά ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού».

Στην συνέχεια επεσήμανε: «Όπως είπα και πριν το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό. Πράγματι το γκολ που σημείωσε ο Ντίνας έκανε την αλλαγή, αρχίσαμε να πιέζουμε αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το πολυπόθητο γκολ το οποίο πιστεύω ότι αξίζαμε».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια της διοργάνωσης: «Περίμενα ότι η Αϊντχόβεν θα κέρδιζε την Εστορίλ αλλά αυτοί ήταν οι πρώτοι αγώνες. Όποιος έρθει στη Λεωφόρο θα βρει τα πράγματα πολύ δύσκολα ακόμη και αν σήμερα χάσαμε τους τρεις βαθμούς. Σκοπός μας είναι η νίκη και σε αυτή στοχεύουμε».

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Έχουμε θα έλεγα μία νύχτα για να σκεφτούμε τον αποψινό αγώνα και μετά να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον αντίπαλο. Θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.