ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα»

Την ευκαιρία να αποκομίσει ασφαλή συμπεράσματα, θα έχει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά «Nick Galis Cup».

Ιβάνοβιτς: «Ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά «Nick Galis Cup», επεσήμανε πως είναι μεγάλη του χαρά του ίδιου και της ομάδας που συμμετέχει στο τουρνουά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο επίπεδο ετοιμότητας των πράσινων, λέγοντας πως είναι ευκαιρία να τσεκάρει κάποια πράγματα, ενόψει και της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του τριφυλλιού:

«Είναι μεγάλη χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ για να συμμετάσχουμε στο τουρνουά για τον Νίκο Γκάλη. Πρώτον επειδή το τουρνουά είναι προς τιμή ενός από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους παίκτες, δεύτερον επειδή διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη που είναι μια πόλη με τεράστια παράδοση και τρίτον επειδή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα ενόψει της σεζόν που ξεκινάει σύντομα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.