ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατζαγκούν ή Ντίνας;

Ο δεύτερος έπαιξε καλά την Πέμπτη αλλά στα ελληνικά παιχνίδια είναι κάτω του μετρίου, ο Αφρικανός σκόραρε πέρσι στα Περιβόλια αν και δεν είναι στο απόγειο της φόρμας του.

Ατζαγκούν ή Ντίνας;

Το έβαλε το γκολάκι ο Θανάσης Ντίνας στους Ρώσους πραγματοποιώντας ακόμα μία φορά καλό παιχνίδι κόντρα σε ξένο αντίπαλο (θετικός ήταν και με Σταντάρ, Μίντιλαντ, Βιτορούλ) σε αντίθεση με τα «ελληνικά» ματς που τον ψάχνουμε. Το rotation ίσως βάλει τον Αμπντούλ Ατζαγκούν σε πρώτο πλάνο στα Περιβόλια (αντί του 24χρονου χαφ), αφού οι ώρες ανάμεσα στα παιχνίδια είναι ελάχιστες κι όσοι παίζουν Πέμπτη είναι λογικό να χρειάζονται ανάσες.

Ο Αφρικανός που είχε σκοράρει πέρσι στο ντεμπούτο του στο σπίτι του Πλατανιά (βάζοντας τον εαυτό του στη «κοντή» λίστα των 21 παικτών που πανηγύρισαν τέρμα την πρώτη φορά που φόρεσαν το τριφύλλι) ενδεχομένως να ξεκινήσει, παρότι (όπως στο περασμένο πρωτάθλημα) το ξεκίνημά του δεν είναι τόσο «δυνατό».

Δημήτρης Στρατής

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.078 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.