ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Νικήσαμε, κόντρα σε όλα…»

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα σε όλα, δήλωσε ότι είναι ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά τον αγώνα κόντρα στον Πλατανιά.

Αναστασίου: «Νικήσαμε, κόντρα σε όλα...»

Αιχμές για τη διαιτησία του Αρετόπουλου άφησε ο Γιάννης Αναστασίου, αναφερόμενος στις συνθήκες που ήρθες η νίκη κόντρα στον Πλατανιά. Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός επεσήμανε το αγωνιστικό πλάνο που είχαν οι πράσινοι σε όλη τη διάρκεια του ματς, ενώ κατέληξε λέγοντας πως απ’ την αρχή ήξερε πως θα κερδίσει η ομάδα, διότι ήταν καλύτερη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς:

«Μπήκαμε στο παιχνίδι για να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που είχε πολύ καλή ψυχολογία μετά την επιβλητική νίκη της την περασμένη εβδομάδα επί του Εργοτέλη. Ενώ αντίθετα εμείς προερχόμασταν από δύο συνεχόμενες ήττες στα ματς με την Καλλονή και τη Ντιναμό. Αυτές οι ήττες πείσμωσαν την ομάδα μας. Είχαμε ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε εξέλιξη. Οι παίκτες μου πίστεψαν στη νίκη και ξέραμε απ’ την αρχή ότι είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας».

Για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα:

«Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και κοιτάμε ότι σημειώσαμε τρία γκολ. Μπορούμε να κάνουμε ακόμη καλύτερα πράγματα στη συνέχεια. Οι παίκτες έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες και το ξέρω πολύ καλά γιατί δουλεύουμε μαζί τόσο καιρό. Μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο».

«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»!
«Bόμβα» από Τουρκία: «O Παναθηναϊκός θέλει τον Μάουρο Ικάρντι»! 2.482 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη διαιτησία:

«Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και για έναν ακόμη λόγο, διότι πήραν τη νίκη κόντρα σε όλα. Από μόνο του το ότι είχαμε ένα μόνο φάουλ ενώ είχαμε την κατοχή της μπάλας, λέει πολλά. Είναι κουραστικό να μιλάμε για τη διαιτησία, πάντα θα υπάρχει πρόβλημα. Πέρσι σε ανάλογο ματς, εσείς θα θυμάστε πως υπήρχε το στατιστικό με τα φάουλ 14-1 σε βάρος του Πλατανιά, ενώ νικούσε με 1-0. Στο τέλος έχασε ο Πλατανιάς αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση για τη διαιτησία. Δεν με ενοχλεί αυτό, αλλά με ενοχλεί ότι υπάρχει υπεροψία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.