Ερασιτέχνης

«Η καλύτερη επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός»

Την χαρά του που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό έστω και με καθυστέρηση ενός χρόνου, εξέφρασε ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος.

Ο φουνταριστός του «τριφυλλιού», μίλησε στην ιστοσελίδα «waterpolonews», για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και τους στόχους που έχει με την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Παναθηναϊκό. Πάντα οποιοσδήποτε αθλητής όταν έχει κάποιες επιλογές κοιτάει ποια είναι η καλύτερη για το παρόν και το μέλλον του. Για μένα ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη επιλογή. Έχει υψηλούς στόχους, στην εκπλήρωση των οποίων ελπίζω να βοηθήσω και εγώ. Παράλληλα, ευελπιστώ να βελτιωθώ και εγώ μέσα από την παρουσία μου στην ομάδα.»

Η μεταγραφή σου στον Παναθηναϊκό έγινε με καθυστέρηση ενός έτους;«Νομίζω πως ότι γίνεται, γίνεται σωστά, οπότε δεν μπορώ να το πω αυτό. Τώρα ήταν ιδανικές οι συνθήκες και τώρα ήρθε η συμφωνία. Συνεπώς κοιτάμε το παρόν και όχι αν έπρεπε να είχα μεταγραφεί νωρίτερα στον Παναθηναϊκό.»

Είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για συγκεκριμένους στόχους. Ωστόσο, ποιες είναι οι βλέψεις του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν;

«Όλες οι ομάδες κοιτάνε πάντα να είναι καλύτερες από την προηγούμενη χρονιά σε όλους τους τομείς, στην αγωνιστική εικόνα, τη θέση και τα αποτελέσματα. Αυτός είναι και ο στόχος του Παναθηναϊκού.

Τώρα οι πιο συγκεκριμένοι στόχοι έρχονται μέσα από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που θα φέρεις μέσα στη χρονιά. Γενικότερα θέλουμε να είμαστε βελτιωμένοι, είτε αυτό θα φέρει τη δεύτερη θέση, είτε απλά περισσότερες νίκες από πέρσι είτε και όλα αυτά μαζί. Ο Παναθηναϊκός κοιτάει πάντα πολύ ψηλά.»

Exit mobile version