ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παίζουν μπάλα στο Mall…

Οι Λαγός, Καρέλης, Ζέκα και Νάνο να …παίξουν μπάλα στο κατάστημα Marks & Spencer του The Mall Athens, την Παρασκευή 26/9.

Παίζουν μπάλα στο Mall…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Τέσσερις κορυφαίοι παίκτες της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός «παίζουν μπάλα» στο ανδρικό κατάστημα των Marks & Spencer στο The Mall Athens στο Μαρούσι, την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι Τάσος Λαγός, Νίκος Καρέλης, Zeca & Nano θα βρίσκονται το απόγευμα της Παρασκευής (18:00 – 20:00) στο ανδρικό κατάστημα των M&S, όπου θα δοκιμάσουν την καινούργια, φθινοπωρινή επίσημη εμφάνιση εκτός γηπέδων από την ανδρική σειρά των Μarks & Spencer για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2014/2015.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, οι δημοφιλείς παίκτες θα υπογράψουν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους & θα φωτογραφηθούν με τους φιλάθλους, ενώ το παρών θα δώσει και η αγαπημένη μασκότ της ομάδας, ο ΠΑΝΑΘΑΣ, που θα μοιράσει δώρα στους μικρούς θαυμαστές του Τριφυλλιού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο συνεργασίας των Marks & Spencer Ελλάδας ως χορηγού της Επίσημης Ενδυμασίας της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός για την Αγωνιστική Περίοδο 2014-2015».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.