ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον λόγο έχει η Περιφέρεια

Στην Περιφέρεια έχει πάει, πλέον, η απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου περί μπλοκαρίσματος του κονδυλίου για το «Απόστολος Νικολαϊδης».

Τον λόγο έχει η Περιφέρεια

Θυμίζουμε ότι το ελεγκτικό, που είναι ο τρίτος πόλος δικαιοσύνης της Ελλάδας, εισηγήθηκε τη μη χρηματοδότηση για την ανάπλαση της Λεωφόρου, «πατώντας» νομικά στη διπλή ανάπλαση, η οποία είναι ακόμη σε ισχύ.

Για την ώρα πάντως  ούτε η ΠΑΕ, ούτε ο Ερασιτέχνης έχουν επίσημη ενημέρωση. Θα πρέπει, φυσικά, να υπενθυμίσουμε ότι και από το ποδοσφαιρικό τμήμα και από τη «μάνα του λόχου», η θέση είναι μια: «Γήπεδο στη Λεωφόρο και απεμπλοκή από τον Βοτανικό».

Οι όποιες ενέργειες θα ακολουθήσει το «τριφύλλι» θα γίνουν ενιαία και με στόχο την υπεράσπιση του πλέον ιστορικού γηπέδου της Ελλάδας, του «Απόστολος Νικολαϊδης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ