ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διονύσης Δεσύλλας

Με άνεση και… Στιλ

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο panathinaikos24.gr για το νικηφόρο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και την εμφάνιση του Αγγλου γκολκίπερ.

Με άνεση και… Στιλ

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης στον Βόλο, ο Παναθηναϊκός έδειξε τις διαθέσεις του. Με σοβαρότητα στο παιχνίδι του, καμία διάθεση αγγαρείας και με πίεση στην άμυνα του τοπικού Ολυμπιακού, οι «πράσινοι» έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση, παρά το εύθραυστο 0-1. Και ευκαιρίες χάθηκαν για δυο και περισσότερα γκολ και ωριμότητα υπήρχε και θετικά ήταν τα δείγματα, ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αντιμετώπισε αυτό το ματς, όπως ακριβώς έπρεπε. Ως… Κυπελλούχος, για να μην ξεχνιόμαστε.

Θετική εμφάνιση από τους μέσους, Λαγό, Πράνιτς, Ατζαγκούν (ο οποίος σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ). Δραστήριος ο Κλωναρίδης, αλλά με… υπερβολές, κάποιες φορές στο παιχνίδι του. Ο νεαρός επιθετικός θα πρέπει να γίνει πιο απλός και να μη χαραμίζει καλές προσπάθειες, θέλοντας να κάνει το κάτι παραπάνω. Σε ρηχά νερά, ξανά, κυμάνθηκε η απόδοση του Πέτριτς.

Οι αμυντικοί δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, «καθαρίζοντας» σχεδόν όλες τις φάσεις των αντιπάλων. Δεν ήταν, φυσικά, πολλές, αλλά ακόμη και αυτό – η μη παραγωγικότητα και έλλειψη δημιουργίας των γηπεδούχων – μαρτυρά τη σοβαρότητα που επέδειξαν οι «πράσινοι».

Κι όταν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου απείλησαν, τότε βρήκαν μπροστά τους τον Λουκ Στιλ. Η εμφάνιση του Αγγλου γκολκίπερ ήταν θετική. Αν εξαιρέσουμε μια έξοδο στο πρώτο ημίχρονο, όπου βρίσκει… αέρα, ο 30χρονος ήταν σταθερός κάτω από τα γκολκποστ, έχοντας δυο καλές επεμβάσεις και ενέπνεε μια «άλφα» εμπιστοσύνη. Σε μια περίοδο, όπου ο Στέφανος Κοτσόλης δεν είναι και στα καλύτερά του, ίσως ήρθε η ώρα να πάρει την ευκαιρία του ο Στιλ. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν ήταν εντυπωσιακός, αλλά σταθερός. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να «πετάει» από τη στιγμή που δεν έχει παιχνίδια στις πλάτες του, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για μια τόσο ιδιαίτερη και «λεπτή» θέση, όπως αυτή του τερματοφύλακα.

Πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός ήταν κινητικός, σωστός τακτικά και “ανακάτεψε” αρκετές φορές, με κούρσες και ωραία “κοψίματα” τους αντιπάλους. Ο έμπειρος άσος επανέρχεται. Κι αυτό είναι ένα πολύ σπουδαίο νέο για τον Γιάννη Αναστασίου…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ