ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Όλα τα παιδιά αξίζουν προσοχή»

Με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιάννης Αναστασίου, υπεραμύνθηκε των δηλώσεων του, για πληρότητα στο φετινό ρόστερ, ενώ έδειξε ευχαριστημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα.

Αναστασίου: «Όλα τα παιδιά αξίζουν προσοχή»

Ο προπονητής του τριφυλλιού, κλήθηκε να σχολιάσει την απόδοση των Μπαϊράμι και Στιλ, ενώ δεν ξεκαθάρισε αν ο Άγγλος κίπερ θα διατηρηθεί στο βασικό σχήμα και στο εντός έδρας ματς με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς:

«Αρχίζοντας το κύπελλο με τη νέα μορφή θέλαμε να αρχίσουμε με νίκη. Σε μία δύσκολη ομάδα σε μία δυνατή έδρα που βρίσκουμε δυσκολίες, νικήσαμε δίκαια. Μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Σκεφτόμαστε τώρα το ματς της Κυριακής με τη Νίκη. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και στον κύριο Παντέλη».

Για την απόδοση των Μπαϊράμι και Στιλ:

«Θα έλεγα ότι όλα τα παιδιά προσπάθησαν και σίγουρα έδωσαν το καλύτερο. Είχαμε επτά αλλαγές. Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες. Δεν μου αρέσει να μιλάω μεμονωμένα. Όλοι προσπάθησαν.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.431 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Εμίρ πέρασε δύσκολα, έκανε μεγάλη προσπάθεια και παίζοντας κάποια καλά παιχνίδια, θα κερδίσει αυτός και η ομάδα. Ο Στιλ έδειξε ότι έχει καλό ρυθμό. Όλα τα παιδιά αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Δείξαμε ότι έχουμε βάθος και το ρόστερ μπορεί να αντεπεξέλθει».

Για το φετινό ρόστερ:

«Για εμάς σε κάθε διοργάνωση θέλουμε καλή παρουσία. Τα συνεχόμενα ματς φέρνουν το ροτέισον. Θέλουμε να έχουμε βάθος. Έχουμε παιδιά με δυνατότητες, τους εμπιστευόμαστε και τα παιδιά μέσω των αγώνων κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

Για τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα:

«Είναι σημαντικό να κρατάμε το μηδέν. Παίζουμε επιθετικά και είναι δύσκολο να αμυνθούμε καλά. Πλην μιας φάσης του Πινάρες, δεν δεχτήκαμε τη μεγάλη φάση. Είχαμε νέα παιδιά στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή το τελευταίο μισάωρο, αλλά είχαμε σωστή αντίδραση».

Αν θα διατηρηθεί ο Στιλ βασικός:

«Ο Στιλ μπήκε και έκανε τη δουλειά του. Με προβλημάτισαν αρκετοί παίκτες και δεν θα μιλήσω για κάποιον συγκεκριμένο. Όσοι είναι εδώ, τους εμπιστεύομαι και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό. Ανάλογα με την προετοιμασία και με το χρόνο που έχουμε προσπαθούμε να προσαρμόσουμε το πλάνο. Όλα τα παιδιά ανταποκρίνονται σε όσα ζητώ και αυτό είναι το ευχάριστο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.