ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δικαίωση για τη Συμμαχία

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία κέρδισε πανηγυρικά τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2012, με αφορμή μια ανακοίνωση για την διαιτησία του Κομίνη στον αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός.

Δικαίωση για τη Συμμαχία

Στις 25 Αυγούστου 2012, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε το Λεβαδειακό εκτός έδρας επικρατώντας με 1-0, όμως την αναμέτρηση είχε σημαδέψει οι διαιτητικές αποφάσεις του Γιώργου Κομίνη και των βοηθών του.

Με αφορμή την συγκεκριμένη διαιτησία η Παναθηναϊκή Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτήριζε υποκριτική την διαιτησία του Κομίνη και προκλητική την συμπεριφορά των βοηθών του στον αγώνα του «τριφυλλιού» απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ υπήρχαν και αναφορές για τον Ολυμπιακό.

Η πλευρά της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είχε ενημερώσει μέσω ανακοίνωσης ότι η υπόθεση θα συνεχιστεί στα δικαστήρια καθώς είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στα δικαστήρια και θα καταθέσουν αγωγές. Κάτι που έκανα πράξη.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.726 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αρχική εκδίκαση της υπόθεσης είχε πάρει αναβολή για έναν χρόνο και είχε οριστεί νέα δικάσιμος για σήμερα Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του ζήτησε εκ νέου την αναβολή της υπόθεσης, όμως η Παναθηναϊκή Συμμαχία που εκπροσωπήθηκε μέσω του δικηγόρου, Δημήτρη Βερβεσού, δεν συναίνεσε στο αίτημα και ζήτησε το δικαστήριο να εκδίκαση την υπόθεση.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της Συμμαχίας, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ενημερώσει ότι παραιτείται από το δικαίωμα και την αγωγή, με την Παναθηναϊκή Συμμαχία να ζητά οι «ερυθρόλευκοι» να πληρώσουν όλα τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.