ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Αναστασίου όπως λέμε …Ρότσα

Το «είμαστε πλήρεις» του κόουτς παραπέμπει σ’ ανάλογη ατάκα που εκστόμισε ο Χουάν Ρότσα το καλοκαίρι του 1995.

Αναστασίου όπως λέμε ...Ρότσα

Έγινε και το επίσημο ντεμπούτο του Λουκ Στιλ,  πλέον οι μοναδικοί που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί δευτερόλεπτο σε επίσημο ματς είναι οι δύο γκολκίπερ (Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος),  ο Βαλμίρ Μπερίσα κι ο Νίκος Σπυρόπουλος που τραυματίστηκε στο φιλικό με την Βιτορούλ. Το rotation ξεκίνησε (αναγκαστικά) από νωρίς μπας κι αποδείξει ο κόουτς ότι η ομάδα είναι «πλήρης», ατάκα που χτύπησε  περίεργα στον Τύπο όσο και στους μονίμως ανυπόμονους για μεταγραφές οπαδούς (έτσι είναι η ράτσα των ποδοσφαιρικών πιστών παγκοσμίως, δεν είναι ν΄ απορεί κάποιος με το φαινόμενο).

Η αλήθεια είναι πως οι τελευταίες ελπιδοφόρες εμφανίσεις Ντίνα, Μπούι, Δώνη, Μπαϊράμι, Στιλ έχουν μειώσει το κύμα δυσαρέσκειας για τον κακό (;) προγραμματισμό στο θερινό παζάρι, μια νίκη αύριο επί της Νίκης θα φτιάξει περισσότερο το κλίμα που είναι το ζητούμενο ενόψει Εστορίλ. Πάντως αυτό το «είμαστε πλήρεις» του κόουτς παραπέμπει σε Χουάν Ρότσα που έκανε ανάλογες δηλώσεις το καλοκαίρι του 1995, με τον κόσμο να δυσφορεί απίστευτα απ’ την κίνηση της διοίκησης να πληρώσει μονάχα το… ταξί που μετέφερε τον Γιώργο Καφέ από τον Βύρωνα στην Παιανία.

Υπήρχαν και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την ισχυρότατη Χάιντουκ εκείνη την εποχή που ενίσχυαν την ανησυχία, με τους οπαδούς να παίρνουν στραβά την υπόθεση των μη μεταγραφών και να…απέχουν (!) όλη την χρονιά από το ΟΑΚΑ, παρότι ο ΠΑΟ είχε ομαδάρα! Εκείνη την εποχή είχε γίνει σίριαλ η απόκτηση του Χρήστου Μαλαδένη από την Ξάνθη (που τελικά βαρέθηκε να περιμένει κι υπέγραψε στην ΑΕΚ), με τον «καπετάνιο» να παραδέχεται το λάθος της απόφασης στο αεροπλάνο επιστροφής μετά το έπος του Άμστερνταμ κι ενώ όλη την σεζόν ο «Ινδιάνος» επαναλάμβανε ότι τα χρήματα των μεταγραφών προτιμούσε να δοθούν για βελτιωτικά έργα στο προπονητικό κέντρο!

 Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ