ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναζητώντας ηθικό ενόψει Πορτογαλίας

Ο Στέφανος Κοτσόλης στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια πάει πολύ καλά, ιδανικό θα είναι αύριο να μην δεχτεί γκολ, ώστε να πάει αεράτος στο Εστορίλ.

Αναζητώντας ηθικό ενόψει Πορτογαλίας

Με τη Νίκη Βόλου να έχει μόλις δύο τέρματα σε τέσσερις αγωνιστικές, ευκαιρία είναι αύριο η ομάδα να κρατήσει για δεύτερο σερί παιχνίδι το «μηδέν».

Οι προσεχείς αντίπαλοι σκοράρουν μία φορά ανά 14.5 (!) προσπάθειες, ήρθε η ώρα ο Στέφανος Κοτσόλης να μην δεχτεί τέρμα στην Σούπερ Λιγκ για παρθενική φορά την τρέχουσα σεζόν. Ίσως αυτό τον «ανεβάσει» ενόψει Εστορίλ, άλλωστε αν δείτε προσεκτικά τα παιχνίδια του θα διαπιστώσετε πως στην Ευρώπη, εκτός έδρας, παίζει καλύτερα. Με την Σταντάρ κράτησε το «μηδέν», ήταν σούπερ και στη Δανία όπου πάλι θα είχε «λευκά» δίχτυα αν ο Σίντενφελντ δεν παραχωρούσε πέναλτι το οποίο στο τσακ δεν απέκρουσε.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.