ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Ήττα με καλές εντυπώσεις

Η ελλιπέστατη ομάδα των πρασίνων ηττήθηκε με 71-89 από την ολοκληρωμένη και με καλύτερο ρυθμό Γαλατασαράϊ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι πέτυχαν 39 πόντους ενώ οι Τούρκοι 34 κάτι που δείχνει πως τα νέα παιδιά είχαν πολύ καλή παρουσία. Άλλη μία επιβλητική εμφάνιση από τον Μπατίστα.

Ήττα με καλές εντυπώσεις

Το ματς

Οι πράσινοι δεν μπήκαν καθόλου καλά στην σημερινή αναμέτρηση. Η Γαλατασαράϊ πήρε προβάδισμα με 0-7 και φαινόταν να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μπατίστα πέτυχε τους δύο πρώτους πόντους των πρασίνων αλλά οι πράσινοι έφτασαν να χάνουν με 3-13 5 λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου. Η αστοχία των πρασίνων είχε ως αποτέλεσμα η Γαλατασαράϊ να πάρει προβάδισμα 15 πόντων με 3-18.Πολυ καλή παρουσία από τον Μπατίστα που σε εκείνο το σημείο είχε πετύχει 8 πόντους ήδη. Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με τους πράσινους ν α βρίσκονται πίσω στο σκορ με 11-27.

Παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι μπήκαν καλύτερα στην δεύτερη περίοδο και να πέτυχαν 7 πόντους σε 3 λεπτά, η απίστευτη ευστοχία των Τούρκων είχε ως αποτέλεσμα οι πράσινοι να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 20-38. Και στην δεύτερη περίοδο πολύ καλή ήταν η παρουσία του Μπατίστα. Εντυπωσιακή ήταν πιο συγκεκριμένα και η ευστοχία της Γαλατά από τη γραμμή των τριών πόντων. Έτσι 2’ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η διαφορά ήταν στο +22 για τους Τούρκους . Οι πράσινοι με ένα σερί 9-0 μείωσαν την διαφορά στο +13 και το ημίχρονο τελείωσε με τους πράσινους να χάνουν με 32-55.

Οι παίκτες της Γαλατά μπήκαν και πάλι πολύ δυνατά στην αναμέτρηση  και σε 5 λεπτά είχαν πετύχει ήδη 15 πόντους. Βέβαια και οι πράσινοι είχαν πετύχει  12 πόντους αλλά η διαφορά συνέχισε να είναι μεγάλη. Σιγά – σιγά οι πράσινοι ροκάνιζαν την διαφορά. Με δύο βολές του Μπατίστα 2’ πριν το τέλος της τρίτης περιόδου η διαφορά έπεσε στους -20.Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μείωσαν την διαφορά με ένα σερί 8-0.Τελικά η Τρίτη περίοδος τελείωσε με 54-75 υπέρ των Τούρκων με τους πράσινους να δείχνουν καλά στοιχεία.

Η τέταρτη περίοδος ήταν ουσιαστικά διαδικαστική. Οι πράσινοι είχαν σχετικά καλή απόδοση και προσπαθούσαν να ακολουθήσουν  τον ρυθμό της Γαλατά. Οι ελλείπεις ομάδα των πρασίνων είχε πολύ καλή παρουσία σ όλο το δεύτερο ημίχρονο. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς αν δει το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν 39-34 υπέρ των πρασίνων

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα που είδαμε σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό που θα δούμε τη νέα σεζόν καθώς υπάρχουν πολλές απουσίες.

Τα δεκάλεπτα: 11-27, 32-55, 54-75, 71-89.

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος 5(1), Μποχωρίδης 6(2), Παππάς 10 (2), Διαμαντίδης 8 (9 ασίστ), Γκιστ 13(1), Μπατίστα 22 (10 ριμπ.), Κόνιαρης 5(1), Διαμαντάκος 2, Παπαγιάννης.

Γαλατάσαραϊ (Αταμάν): Μίτσοβ 10(1), Έρτσεγκ 8(2), Τζουάι 2, Βουγιούκας 4, Πότσιους 17(5), Φουρκάν 7, Αραντόρι 9(1), Σμιθ 17(1), Αρόγιο 12(2), Σινάν 3(1), Ετζέ.

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ