ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το απόλυτο μέχρι τη διακοπή

Το δύο στα δύο σε Πορτογαλία και Αγρίνιο είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού, μετά και τη χθεσινή νίκη επί της Νίκης Βόλου στη Λεωφόρο.

Το απόλυτο μέχρι τη διακοπή

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δυο ματς… φωτιά, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, με την Εστορίλ και τον Παναιτωλικό, με τον Γιάννη Αναστασίου να θέλει η ομάδα του να κάνει το 2/2.

Στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού επικρατεί ικανοποίηση για το χθεσινό αποτέλεσμα, ωστόσο η αναποτελεσματικότητα της γραμμής κρούσης του «τριφυλλιού» (24 τελικές, 16 εντός εστίας, 1 γκολ), προβληματίζει και είναι ένας τομέας στον οποίο ο Αναστασίου μέχρι να έχει και πάλι πίσω τον Μάρκους Μπεργκ, πρέπει να βρει τρόπο και λύσεις να πάρει περισσότερα πράγματα από τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Ο Ατζαγκούν «καθάρισε» χθες όπως και στο κύπελλο ωστόσο θα πρέπει οι «πράσινοι» να βελτιωθούν και να βάλουν και άλλα πρόσωπα στην εξίσωση, καθώς τα ματς που έρχονται είναι σαφώς δυσκολότερα, από αυτά με τις ομάδες του Βόλου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 77.218 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Τελικός» με Εστορίλ

Οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στη Πορτογαλία για έναν «τελικό», απέναντι στην μαχητική Εστορίλ, με στόχο μόνο τη νίκη, που θα τους επιτρέψει να κάνουν όνειρα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Μέντες και Λαγός είναι τα δύο ερωτηματικά ενόψει Πορτογαλίας, καθώς ο Ολλανδός αναμένεται να είναι έτοιμος την Πέμπτη, ωστόσο υπάρχουν σκέψεις να ξεκουραστεί, αφού ο Παναθηναϊκός την επόμενη Κυριακή θα δοκιμαστεί στον Αγρίνιο, στην έδρα του Παναιτωλικού, ένα ματς δύσκολο και πολύ σημαντικό για το «τριφύλλι».

Ο Τάσος Λαγός «αποκόμισε» ένα διάστρεμμα στο χθεσινό ματς με τους Βολιώτες, το οποίο θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων, 1-2 μέρες, οπότε η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί, την Τετάρτη.

Πάντα δύσκολα στο Αγρίνιο

Ο Παναθηναϊκός μετά το ματς της Πορτογαλίας θα πάει στο Αγρίνιο για να παίξει με τον μαχητικό Παναιτωλικό, μια έδρα που μόνο φιλόξενη δεν είναι για τους «πράσινους».

Ο στόχος είναι το 2/2, ούτως ώστε το «τριφύλλι» να βρεθεί σε απόσταση βολής από την κορυφή, καθώς πλησιάζει και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μετά τη διακοπή και αν η ομάδα του Αναστασίου θέλει να βρίσκεται εντός στόχων θα πρέπει να πάρει τη νίκη με τους Αγρινιώτες.

Μετά το Αγρίνιο το «τριφύλλι» υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο και μετά ακολουθεί το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» μεν τον αιώνιο αντίπαλο του (26/10), με τον Παναθηναϊκό να έχει στοχεύσει στο απόλυτο μέχρι εκείνη τη στιγμή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.