ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λειτουργικό το σχήμα

Ο Αναστασίου είναι εύκολο να παντρέψει στο βασικό σχήμα Ντίνα και Ατζαγκούν μιας και έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά ως παίκτες.

Λειτουργικό το σχήμα

Όπως γράφαμε τις προάλλες η διαφορά χαρακτηριστικών που έχουν ως παίκτες Ατζαγκούν, Ντίνας τους έφερε στο βασικό σχήμα με τη Νίκη Βόλου, με τους νικητές να «τσουλούν» καλά στο χορτάρι.

Οι δύο χαφ ανέβασαν στροφές στο β΄ μέρος κι ο Παναθηναϊκός ήταν ζωηρότατος από άποψη δημιουργίας φάσεων, με τον μέσο από την Κομοτηνή να επιχειρεί συνεχώς να «τρυπήσει» τους φιλοξενούμενους από αριστερά και τον Αφρικανό να σκάει στο πρέσινγκ τους αντιπάλους, υπήρξαν στιγμές που το τηλεοπτικό πλάνο τον έδειχνε να πιέζει ακόμα και τον τερματοφύλακα στην επαναφορά.

Ακούραστος και συνάμα σκόρερ ο Αμπντούλ που κάνει ονειρώδες ξεκίνημα, άλλωστε φέτος δεν υπάρχει Μεχντί Αμπέντ για να του κόβει τον δρόμο προς το βασικό σχήμα.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.285 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.