ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με κόσμο στο ντέρμπι;

Η απόφαση αναβολής όλων των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της επόμενης εβδομάδας σε όλα τα πρωταθλήματα, από την ΓΓΑ, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να παίξει με κόσμο στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό, για το κύπελλο του μπάσκετ.

Με κόσμο στο ντέρμπι;

Η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού για την αναβολή των αγώνων όλων των ομαδικών αθλημάτων λόγω του θανάτου του φίλου του Εθνικού, αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις και στο επικείμενο ντέρμπι «αιωνίων» για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Συγκεκριμένα το ντέρμπι ήταν προγραμματισμένο για τις (8/10), όμως μετά την αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, ο Παναθηναϊκός θα προλάβει να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Νέα Κηφισιά, στις 11/10.

Τα δύο ερωτήματα που εγείρονται πλέον έχουν να κάνουν με την ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι, αλλά και το αν αυτό θα διεξαχθεί με κόσμο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, η όχι.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 70.129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.