ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Panathinaikos! (vid)

Σαν σήμερα το 1964, ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα η οποία προκρίθηκε στην δεύτερη φάση του κυπέλλου πρωταθλητριών, αποκλείοντας την Γκλεντόριαν.

Panathinaikos! (vid)

Οι «πράσινοι» 15 μέρες πριν (16/9/64) είχαν γίνει η πρώτη ομάδα η οποία απέσπασε θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας σε αγώνα για το κύπελλο πρωταθλητριών (2-2) και στη ρεβάνς της 16ης Σεπτεμβρίου στη Λεωφόρο το «τριφύλλι» έγραψε ιστορία, προκρινόμενος στον Β΄ γύρο της διοργάνωσης.

Μπροστά σε 27.000 κόσμο, η ομάδα του Στέφαν Μπόμπεκ έγραψε ιστορία, επικρατώντας των Ιρλανδών με 3-2 στη Λεωφόρο, πανηγυρίζοντας μια ιστορική πρόκριση. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με τον Τάκη Λουκανίδη στο 18΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η Γκλεντόριαν απάντησε άμεσα λίγο πριν την ανάπαυλα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Τέρνερ.

Πάλι ο Λουκανίδης στο 70΄θα δώσει εκ νέου προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι Ιρλανδοί με τον Ντέιβις έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο Παπουτσάκης χάρισε τη νίκη-πρόκριση στον Παναθηναϊκό στο 80΄, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 3-2.

Παναθηναϊκός: Οικονομόπουλος, Σούρπης, Ανδρέου, Παπουλίδης, Γιαννακόπουλος, Πιτυχούτης, Δομάζος, Καμάρας, Λουκανίδης, Παπαεμμανουήλ, Παπουτσάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ