Ποδόσφαιρο

Ηχούν… καμπάνες για Πέτριτς

Αν όντως ο ΠΑΟ εξετάζει περιπτώσεις επιθετικών ο Πέτριτς οφείλει ν' ανεβάσει ρυθμούς αν θέλει να είναι και του χρόνου κάτοικος Αθήνας.

Τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στον Παναθηναϊκό ξεψαχνίζουν περιπτώσεις κυνηγών είναι «καμπανάκι» για τον Μλάντεν Πέτριτς. Στα 33 του ο Κροάτης δεν έχει την παλιά σπιρτάδα αλλά στο «ταπεινό» πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ το να χάνει διαρκώς τετ-α-τετ αθλητής της δικής του πάστας χτυπάει άσχημα.

Ο Νίκος Νταμπίζας έθεσε χθες τα πράγματα σε ρεαλιστική βάση («δεν είμαστε ικανοποιημένοι και το ξέρει»), λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του παίκτη κι ότι το συμβόλαιό του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μείνει και του χρόνου κάτοικος Αθήνας.

Άλλωστε εδώ μια χαρά τα περνάει, η συμβία του είναι κοντά στους συγγενείς της, κάνει παρέα με τους συμπατριώτες του «Σίφο», Πράνιτς, ο κόσμος τον εκτιμά, ενώ ο τρόπος ζωής δεν έχει σχέση με την καθημερινότητα Ελβετών, Άγγλων, Γερμανών, χώρες στις οποίες έπαιξε μπάλα ο έμπειρος κυνηγός. Ποδοσφαιριστής που από το 2003 μέχρι το 2009 τέλειωνε το πρωτάθλημα έχοντας πάντα διψήφιο αριθμό γκολ (είτε στην Ελβετία, είτε στη Μπουντεσλίγκα) δεν γίνεται ν’ αποτελεί ρεζέρβα Κλωναρίδη/Καρέλη εκτός κι αν ο Πέτριτς έχει «αράξει», κάτι που ήδη έχει ληφθεί σοβαρά υπόψιν αν θεωρήσουμε ότι όντως ο ΠΑΟ ψάχνει επιθετικό.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version