ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Πορτογαλία οι πράσινοι

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στην Λισσαβόνα και το βράδυ αναμένεται να γίνει η συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Εστορίλ.

Στην Πορτογαλία οι πράσινοι

Οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων και το τεχνικό τιμ έφτασαν σήμερα το Μεσημέρι στη Λισσαβόνα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης  με την Εστορίλ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Γιουρόπα λιγκ.

Στις 9 ώρα Ελλάδος, ο Γιάννης Αναστασίου θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ μισή ώρα αργότερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στο “Estádio António Coimbra da Mota”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.