ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάντα την σκαπουλάρει

Όσες φορές ο Μίτσελ βρίσκεται σε πίεση πάντα κάτι γίνεται και περνάει «άβρεχτος» τις μέρες κρίσης.

Πάντα την σκαπουλάρει

Ο Μίτσελ θ΄ ακούσει πολλά τις προσεχείς εβδομάδες, πέρσι όσες φορές βρέθηκε υπό πίεση τη σκαπούλαρε. Στο ξεκίνημα της προηγούμενης σεζόν ο «αιώνιος» έπαιζε χάλια στα φιλικά (!) νίκησε την Καλλονή στο ΟΑΚΑ με ζόρι έχοντας MVP τον …Σιόβα,, έφαγε τέσσερα από την Παρί και πολλοί είχαν τον κόουτς έτοιμο για «σουτ».

Η τεράστια εμφάνιση Ρομπέρτο, Μήτρογλου στο Βέλγιο, η αστοχία του ΠΑΟ στη Λεωφόρο, η νίκη επί της Μπενφίκα (πάλι με τον Ρομπέρτο να πιάνει τα άπιαστα) εδραίωσαν τον συμπαθέστατο (κατά τ΄ άλλα) Ισπανό στη θέση του. Ακόμα και το τρίμπαλο από τον Παναθηναϊκό «κουκουλώθηκε» με τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ που ευτυχώς λίγες μέρες μετά με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να κάνει ματσάρα (από τα λίγα καλά του παιχνίδια την προηγούμενη σεζόν) διάσωσε το κύρος του Τσάμπιονς Λιγκ!

Οι φετινές γκέλες σε Αγρίνιο, Περιστέρι «καλύφθηκαν» απ’ την τεράστια επικράτηση επί της Ατλέτικο μόνο που οι «αναθυμιάσεις» της επιτυχίας ήδη σβήστηκαν, ρίξτε μια ματιά στα social media και θα καταλάβετε. Ο ΟΣΦΠ θα πήγαινε «μαγκωμένος» να παίξει με τον φορμαρισμένο  ΠΑΟΚ (που επιπλέον φέτος διαθέτει και προπονηταρά) αλλά και πάλι είναι τυχερός μιας και του δίνεται σεβαστό χρονικό διάστημα ν’ ανασυνταχθεί, έστω και μέσα σε «τσιτωμένο» κλίμα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.874 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.