ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα νέα των Χορηγών

Οι Marcus Berg και David Mendes στο περίπτερο της Johnson Health Tech Hellas AE στο Παλαιό Φάληρο το Σάββατο 4/10.

Τα νέα των Χορηγών

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και η Johnson Health Tech Hellas AE έχουμε τη χαρά να σας καλέσουμε το Σάββατο 4/10/2014 και ώρα 5μμ στο stand της εταιρείας στην Έκθεση Athletic & Fitness Expo 2014, για να υποδεχτούμε όλοι μαζί, να φωτογραφηθούμε και να γνωρίσουμε από κοντά τον διεθνή Σουηδό επιθετικό Marcus Berg και τον Ολλανδό μέσο David Mendes.

Η Johnson Health Tech Hellas AE υποστηρίζει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με εξοπλισμό γυμναστικής με τον οποίο και διαμόρφωσε το σύγχρονο γυμναστήριο της ποδοσφαιρικής ομάδας στο νέο προπονητικό κέντρο.

Η έκθεση διοργανώνεται στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.894 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σας περιμένουμε.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.