ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περιμένουν απάντηση…

ΠΑΕ και Ερασιτέχνης έχουν στείλει από κοινού επιστολή στην Περιφέρεια, προκειμένου να υπάρξει συνάντηση έως και αύριο, προτού καταθέσουν οι «πράσινοι» την αίτηση της ακύρωσης της απόφασης του ελεγκτικού συνεδρίου που μπλόκαρε το κονδύλι για τα έργα στη Λεωφόρο.

Περιμένουν απάντηση…

Εξελίξεις αναμένονται αυτή τη βδομάδα, όσον αφορά το θέμα του κονδυλίου για την ανάπλαση του «Απ. Νικολαΐδης», το οποίο είχε εγκρίνει η προηγούμενη διοίκηση της περιφέρειας, αλλά «μπλόκαρε» το 5ο κλιμάκιο του Ελεγκτικού συνεδρίου.

ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έστειλαν από κοινού την προηγούμενη Τετάρτη επιστολή προς την περιφέρεια, ζητώντας συνάντηση, μέχρι και αύριο, καθώς την Τετάρτη λήγει η προθεσμία κατάθεσης αίτησης ακύρωσης της απόφασης του ελεγκτικού συνεδρίου, που επί της ουσίας έβαλε φρένο στην χρηματοδότηση των 7 εκ. ευρώ, που προορίζονταν για τα έργα στη Λεωφόρο.

Είναι δεδομένο πως οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν στο δικαίωμα της αίτησης της ακύρωσης της απόφασης, είτε μαζί με την περιφέρεια, είτε μόνοι τους, ωστόσο επιδιώκουν συνάντηση για να γνωρίζουν τις προθέσεις της, ωστόσο απάντηση μέχρι στιγμής δεν υπάρχει.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.