ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιβράβευση

Ο Νίκος Καρέλης έχει πολλά να μάθει ακόμα αλλά η κλήση στην εθνική είναι μια μικρή επιβράβευση για τον 22χρονο με τα οκτώ χρόνια επαγγελματικής καριέρας!

Επιβράβευση

Ο Νίκος Καρέλης επιβραβεύτηκε με πρόσκληση στην εθνική παρότι το τελευταίο διάστημα δεν είναι και στο απόγειο της φόρμας του. Ο «χτιστός» επιθετικός αν κι είναι μόλις 22 ετών βρίσκεται ήδη στην 8η (!) επαγγελματική σεζόν της καριέρας του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει περιθώρια βελτίωσης.

Ο Γιάννης Αναστασίου βρήκε πέρσι το κουμπί του, με τον «Ολλανδό» ο νεαρός έκανε την καλύτερη του σεζόν, με 8 γκολ (τα τρία στο Κύπελλο) και 8 ασίστ μόνο στο πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι την προηγούμενη εξαετία είχε συνολικά σε Εργοτέλη και Άμκαρ Περμ, 41 συμμετοχές μόλις ένα γκολ και καμία ασίστ.

Την προηγούμενη σεζόν άνθρωποι της Τορίνο και της Στόουκ βρέθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να τον παρακολουθήσουν, το βέβαιο είναι ότι αν μελλοντικά βελτιώσει τα τελειώματά του θα μπει στο στόχαστρο περισσότερων συλλόγων.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.837 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.