ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Όσοι είμαστε υγιείς θα παλέψουμε»

Ο Νίκος Παππάς έδωσε το στίγμα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, την Πέμπτη, μιλώντας στην «Πράσινη».

«Όσοι είμαστε υγιείς θα παλέψουμε»

«Η ομάδα είναι αδύνατο να παρουσιαστεί έτοιμη στο βαθμό που θα θέλαμε λόγω των πολλών τραυματισμών. Ο Ολυμπιακός δείχνει πιο έτοιμος έχοντας λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ του, αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Δεν μετράει τόσο η τακτική, αλλά ποιος το θέλει περισσότερο, το πάθος και η διάθεση. Εμείς θέλουμε τίτλους και όσοι είμαστε υγιείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση», είπε αρχικά ο γκαρντ των «πρασίνων».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού με τους νέους Έλληνες παίκτες: «Ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη να το κάνει αυτό, γιατί του έλειπε κάπως το ελληνικό στοιχείο. Πιστεύω πως η επένδυση αυτή θα δικαιωθεί απόλυτα και πιο νωρίς από το αναμενόμενο».

Στις επάλξεις για το ντέρμπι

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς συνεχίζει τις εντατικές προπονήσεις, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Μαυροκεφαλίδη και Νέλσον, αντιθέτως θα μπορεί να υπολογίζει τους Γκιστ, Φώτση και Μποχωρίδη, οι οποίοι ναι μεν θα παίξουν κανονικά, ωστόσο έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις (ειδικά οι δύο τελευταίοι) και δεν βρίσκονται στο 100%.

Μετά την ολοκλήρωση της αποψινής προπόνησης της ομάδας, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παραθέσει δείπνο σε όλη την ομάδα, θέλοντας να τους συσπειρώσει ενόψει της μεγάλης μάχης με τον «αιώνιο» αντίπαλο στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, την Πέμπτη (9/10, 21:30, ΑΝΤ1).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.