ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στις δικές του δυνάμεις για το γήπεδο

Χωρίς την συνδρομή της Περιφέρειας Ατιικής θα καταθέσει ο Παναθηναϊκός την αίτηση ανάκλησης της απόφασης για το «μπλοκάρισμα» των 7 εκατ. ευρώ για την Λεωφόρο.

Στις δικές του δυνάμεις για το γήπεδο

Η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε να μην βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια ανάκλησης της απόφασης για το «μπλοκάρισμα» των χρημάτων για την ανάπλαση της ιστορικής του έδρας.

Η αίτηση ανάκλησης από ΠΑΕ και Ερασιτέχνη θα κατατεθεί πιθανότατα την Τετάρτη, οπότε κι εκπνέει η προθεσμία. Από την πλευρά του «τριφυλλιού» υπάρχει πληροφόρηση ότι η νέα περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, δεν είναι αρνητική στην ανάπλαση του γηπέδου.

Μάλιστα, υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρχει εκπρόσωπός της κατά την εκδίκαση της υπόθεσης από την ολομέλεια του ελεγκτικού συμβουλίου.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό πάντως είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Αν και υπάρχει αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης, αν η υπόθεση δεν κλείσει θετικά θα γίνουν συζητήσεις με την περιφέρεια σε νέα βάση, με το έργο, όπως είναι λογικό να πηγαίνει πίσω αν γίνει κάτι τέτοιο.

Η τελική απόφαση αναμένεται περίπου το Νοέμβριο. Θυμίζουμε ότι τον ίδιο μήνα θα βγει και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με το προεδρικό διάταγμα για το γήπεδο που έχει «προσβάλει» ο Ερασιτέχνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.