ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διάψευση για Ίβανσιτς

Διαψεύδεται από τον Παναθηναϊκό η οποιαδήποτε προσέγγιση με τον Αντρέας Ίβανσιτς.

Διάψευση για Ίβανσιτς

Σημερινά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι υπήρξε προσέγγιση του Αντρέας Ίβανσιτς με τον Παναθηναϊκό προκειμένου ο Αυστριακός να επιστρέψει στην ομάδα.

Ωστόσο από την «πράσινη» ΠΑΕ διαψεύδεται η οποιαδήποτε επαφή με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή για επιστροφή του τον Ιανουάριο.

Όπως αναφέρεται οι κυπελλούχοι ψάχνουν περιπτώσεις για την ενίσχυσή τους τον Ιανουάριο, σε πιο προωθημένη θέση από αυτή που αγωνίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, από την ΠΑΕ τονίζουν ότι ο Νίκος Νταμπίζας δεν είδε ποτέ τον Μπακένγκα της Μπραουνσβάιγκ.  Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δενπήγε στη Γερμανία, όπως γράφτηκε. Ταξίδια πάντως, όπως αναφέρουν οι “πράσινοι”. θα ακολουθήσουν κι άλλα, δίχως για την ώρα να υπάρχει κάτι προχωρημένο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.