ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μιχαλαριάς: «Είμαι αισιόδοξος»

Αισιόδοξος σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης ανάκλησης του «μπλοκαρίσματος» των 7 εκατομμυρίων ευρώ για την Λεωφόρο εμφανίστηκε ο Ηλίας Μιχαλαριάς.

Μιχαλαριάς: «Είμαι αισιόδοξος»

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση για την ανάκληση της απόφασης του ελεγκτικού συμβουλίου για το «μπλοκάρισμα» των 7 εκατομμυρίων ευρώ για την ανακατασκευή της Λεωφόρου σύμφωνα με τον Ηλία Μιχαλαριά.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μιλώντας στο «Novasport fm 94.6» επεσήμανε την θετική στάση της Περιφέρειας που φέρεται διατεθειμένη να βοηθήσει τον σύλλογο.

«Συμφωνώ ότι το θέμα της έδρας έχει κρατήσει πάρα πολύ και έχει αρχίσει να κουράζει. Είμαστε σε ένα καλό σημείο και πάμε δυναμικά. Αύριο θα καταθέσουμε την αίτηση ανάκλησης της απόφασης», σχολίασε αρχικά ο κ. Μιχαλαριάς.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αντιμετώπιση του θέματος από την Περιφέρεια Αττικής: «Η κυρία Δούρου κρατάει μια στάση… πολιτική. Δεν το λέω με την αρνητική έννοια. Μέχρι χθες ακούγαμε ότι η κυρία Δούρου είναι αρνητική, αλλά από τη συνάντηση φάνηκε ότι δεν ισχύει αυτό. Το ποσό που έχει περιληφθεί στον προηγούμενο προϋπολογισμό καταλαβαίνω ότι θα συμπεριληφθεί και στον επόμενο. Θεωρώ ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα και ψάχνουμε έναν νομικό τρόπο για να διατεθούν τα χρήματα για τον Παναθηναϊκό. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται σύμβαση συλλόγου με την Περιφέρεια. Μέχρι τώρα γινόταν κατευθείαν με την κυβέρνηση».

Για την απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου: «Είναι νομικό το θέμα και δεν το έχω 100%. Εγώ κατάλαβα ότι υπάρχει μπέρδεμα συνταγματικό για το ποιος είναι υπεύθυνος για τα λεφτά».

Για το αν μπορεί να ανατραπεί η απόφαση: «Είμαι αισιόδοξος από το γεγονός και μόνο ότι η απόφαση δεν είναι ομόφωνη, καθώς μειοψήφησε ο πρόεδρος. Ο πρόεδρος έχει δώσει τον μπούσουλα. Θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο δείγμα που θα δώσουμε θα φανεί ότι έχει δίκιο ο Παναθηναϊκός. Στην περίπτωση που απορριφθεί ίσως δώσει τη λύση η Περιφέρεια».

Για τη συνεργασία με την ΠΑΕ: «Είμαστε σε πλήρη συνεννόηση για ότι γίνεται. Έγινε η συνάντηση του κυρίου Αλαφούζου με την Περιφέρεια, διότι έχει κάνει η ΠΑΕ τις περισσότερες μελέτες, αλλά και εμείς το παρακολουθούμε το θέμα».

Για το αν μπορεί αν δείξει ο Παναθηναϊκός τον δρόμο στις υπόλοιπες ομάδες: «Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι μπούσουλας και για τις υπόλοιπες ομάδες, όπως η ΑΕΚ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.