ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι επιθέσεις άρχισαν νωρίς

Ο Γιώργος Καραγκούνης είχε συνηθίσει να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα στον ΠΑΟ (ακόμα κι όταν βρισκόταν... εκτός Ελλάδας), έλα όμως που ήδη βλέπει να του επιτίθενται νωρίς-νωρίς και για τον ρόλο του στην αγαπημένη του Εθνική.

Οι επιθέσεις άρχισαν νωρίς

Χαμός γίνεται αυτές τις μέρες στο στρατόπεδο της εθνικής ομάδας με τον Γιώργο Καραγκούνη να δέχεται κατηγορίες ότι λειτουργεί αντ΄ αυτού σε σχέση με τον προϊστάμενό του (Ρανιέρι). Ο Πυργιώτης τα τελευταία χρόνια είναι συνυφασμένος με το… κους-κους, διχάζοντας πολλούς κυρίως σ’ ότι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό.

Να όμως που διαβάζει αιχμηρά σχόλια και για τον ρόλο του στην λατρεμένη του εθνική, πριν καλά-καλά προβάρει το κοστούμι με το εθνόσημο. Τόσο καιρό στον «πλανήτη ΠΑΟ» σχολιαζόταν οι κακές σχέσεις του με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, η επιρροή του στα αποδυτήρια, ο τρόπος που αγωνιζόταν, η απόφασή του να μην γυρίσει στον Παναθηναϊκό όταν πέρσι του ζητήθηκε να «βάλει πλάτη» αποτελώντας στήριγμα της πιτσιρικαρίας ή όταν φέτος περίμενε πρόταση από τον Κυπελλούχο, είχε συμφωνήσει με τον Νίκο Νταμπίζα αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος το πήρε πάνω του βάζοντας στοπ στην μεταγραφή.

Στην εθνική, πάντως, έχοντας κατακτήσει με το σπαθί του τον τίτλο του «οικουμενικού» δεν περιμέναμε (ούτε ο ίδιος φανταζόμαστε) ότι θα εγείρει τόσο έντονα πάθη, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την πρόσληψή του.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.765 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής             

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.