ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Χτυπά» αρχές και τέλη ημιχρόνων

Η Αϊντχόβεν έχει βάλει δέκα από τα 22 γκολ της στο πρωτάθλημα σε χρονικά σημεία που «πονάνε» τον ΠΑΟ στην Ευρώπη.

«Χτυπά» αρχές και τέλη ημιχρόνων

Το ελληνικό στοιχείο στις Κάτω Χώρες είναι έντονο, θα υπάρχει εκδρομή κι από την πατρίδα, κάπως έτσι ο ΠΑΟ θα έχει την πιο «θορυβώδη» εξέδρα στο Αϊντχόβεν ελπίζοντας να πανηγυρίσει τους πρώτους του βαθμούς στην Ευρώπη.

Η πρωτοπόρος της Eredevisie αποτελεί δύσκολο εμπόδιο (λίγες ώρες πριν το Καραϊσκάκη) με τα πιτσιρίκια του Φιλίπ Κοκού να πετούν φλόγες μπροστά (22 γκολ σε 8 ματς), σκοράροντας μάλιστα κυρίως στα τέλη και στις αρχές των ημιχρόνων. Δέκα τέρματα έχουν βάλει οι Ολλανδοί στο διάστημα 30′-60΄ που όλως τυχαίως αποτελούν την… μαύρη τρύπα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

Στο τέλος του ημιχρόνου και στις αρχές της επανάληψης «χτύπησε» η Ντιναμό Μόσχας. Με το που ξεκίνησε το β΄ μέρος προηγήθηκε η Εστορίλ για να μην θυμηθούμε το τραυματικό ματς με την Σταντάρ που πήγε προηγούμενη με 2-1 στην Αθήνα βυθίζοντας σε απόγνωση τον Αναστασίου ο οποίος άργησε στο β΄ ημίχρονο να κάνει αλλαγές τολμώντας το «όλα ή τίποτα» με Ντίνα, Καρέλη.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.