ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έκθεσέ μας κι άλλο, μπορείς!

Ρε και με μνημόνια και χωρίς μνημόνια και με συγκυβέρνηση και χωρίς… Ο Παναθηναϊκός κόσμος από χθες παραληρεί. Φρόντισε γι αυτό η ομάδα «νέων» του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ο οποίος έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια. Δεν συζητάμε τι έγινε όταν βγήκε ο Διαμαντίδης. Γράφει η Ρούλα Στεφανάκη.

Έκθεσέ μας κι άλλο, μπορείς!

Και πώς να μην παραληρεί, αφού για μια ακόμη φορά, για πολλοστή, για όποτε τέλος πάντων πετύχει τον Ολυμπιακό στο «σπίτι» του τον κάνει το βράδυ να βλέπει εφιάλτες.

Όταν έχει κερδίσει με τους πιο πιθανούς και απίθανους τρόπους τον «αιώνιο» αντίπαλο και του κάνει πλάκα ακόμη και με τα τσικό, τι να πεις και τι να σχολιάσεις; Πάντως, δε νομίζω ότι μπορούμε εμείς να βρούμε τη λύση για το «πρόβλημα» του Ολυμπιακού. Μάλλον οι ίδιοι πρέπει να το κοιτάξουν λίγο καλύτερα, διότι το θεματάκι που έχουν με το ΟΑΚΑ, μάλλον χρειάζεται περαιτέρω ψάξιμο από ειδικούς πλέον. Βέβαια, αν και η επιστήμη σηκώσει τα χέρια ψηλά, ε τι να πω.

Όταν δεν καταφέρνεις να αποβάλεις το κόμπλεξ σου ακόμη και σε άδειο ΟΑΚΑ, ακόμη και κόντρα σε μισή ομάδα, στην πλειοψηφία της άπειρη, ε δεν έχεις καμία τύχη.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 16.914 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Παναθηναϊκό τι να πω. Ότι για μια ακόμη φορά μας εξέθεσε ανεπανόρθωτα; Ότι πήγε κόντρα στη λογική και έστειλε στον… κουβά κόσμο και κοσμάκι «πράσινο» και «κόκκινο», που πόνταρε στο διπλό; Εγώ στοίχημα δεν παίζω. Δεν το έκανα ποτέ, όμως φίλοι που ασχολούνται με το «άθλημα», έκλαιγαν τα λεφτά τους, όπως με πληροφόρησαν. Ναι μάλιστα. Διότι φίλοι μου ο Παναθηναϊκός, δεδομένων των συνθηκών, πέτυχε χθες έναν άθλο. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η νίκη-πρόκρισή του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το ομολογώ και παραδέχομαι ότι αν ο Ολυμπιακός είχε μια ευκαιρία να αποβάλει το «φάντασμα» του ΟΑΚΑ, αυτή ήταν χθες. Πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις έναντι του «πληγωμένου» και ανέτοιμου Παναθηναϊκού. Όμως, ούτε χθες ήταν η μέρα του.

Τελικά είναι πολύ βαριά αυτή η φανέλα, αλλά και μεγάλες οι ικανότητες του Ιβάνοβιτς που διαχειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το έμψυχο δυναμικό που είχε στα χέρια και κάλυψε τις αδυναμίες τους, έναντι του συναδέλφου του Γιώργου Μπαρτζώκα, που έδειξε ότι δεν έχει καθαρό μυαλό να διαχειριστεί τα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο αξίζουν, πλην φυσικά του μεγάλου αρχηγού που μίλησε πάλι όταν έπρεπε και του Μπατίστα που ο άνθρωπος κάνει όργια (χρειάζεται βοήθεια διότι θα τα… παίξει, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης), στους νέους που μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά και όχι μόνο κολύμπησαν αλλά… τερμάτισαν και πρώτοι!

Ρούλα Στεφανάκη
Ρούλα Στεφανάκη Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει, λέει o λαός και η Ρούλα πιστεύει ότι της ταιριάζει γάντι. Η δημοσιογραφία δεν ήταν στα σχέδιά της, ούτε γεννήθηκε με το όνειρο να γίνει δημοσιογράφος. Ααα… να τα λέμε! Στα σχέδιά της ήταν να σπουδάσει και βλέπουμε. Όπως και έγινε. Πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (ουδεμία σχέση με τη δημοσιογραφία φυσικά) πήρε και βεβαίωση ότι μπορούσε να διδάξει, όμως το συγκεκριμένο χαρτί, καταχωνιάστηκε κάπου στο αρχείο της, διότι πολύ απλά βρέθηκε στο δρόμο της το Sportime! Το μεγάλο της σχολειό της δημοσιογραφίας. Μια δεκαετία στο Sportime έκανε ρεπορτάζ μπάσκετ, ώσπου πιστεύει… το έμαθε πια το «παλιό-επάγγελμα». Στη συνέχεια εργάστηκε στο Derby, όπου βίωσε μια ακόμη ξεχωριστή εμπειρία, σύντομη μεν, αλλά πολύ ιδιαίτερη με εξαιρετικούς συναδέλφους με κάποιους εκ των οποίων εχει τη χαρά να ξανασυνεργαστεί (βλ. Γιάννη Αβραμίδη), εδώ στο Panathinaikos24. Και βέβαια δεν ξεχνάει το πέρασμά της και από το Onsports, από το οποίο επίσης έχει πολύ όμορφες στιγμές να θυμάται..

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.