ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βασικός ο Καρέλης

Στην ενδεκάδα της Εθνικής στον εκτός έδρας αγώνα με την Φινλανδία θα βρίσκεται σύμφωνα με ρεπορτάζ ο Νίκος Καρέλης.

Βασικός ο Καρέλης

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρέλης, κατάφερε με τις εμφανίσεις του με την «πράσινη» φανέλα, όχι μόνο να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας αλλά όπως φαίνεται θα αγωνιστεί και βασικός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έρχονται από το Ελσίνκι ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει μεγάλες πιθανότητες να αγωνιστεί στην ενδεκάδα της Ελλάδας στην αναμέτρηση με την Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ο Καρέλης αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο ένα άκρο της επίθεσης, στο άλλο θα παίξει ο Μαυρίας και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η υποψήφια ενδεκάδα: Καρνέζης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Σάμαρης, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Καρέλης, Μαυρίας, Αθαννασιάδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.