ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Θετικά συμπεράσματα

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με την Μπασακσεχίρ επικρατόντας με 1-0. Το γκολ ο Ντίνας στο 56'.

Θετικά συμπεράσματα

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ξεκίνησε το παιχνίδι νωχελικά, στο δεύτερο ημίχρονο όμως ανέβασε την απόδοσή της δείχνοντας θετικά στοιχεία ενόψει συνέχειας.

Καλή εμφάνιση από τον Στιλ που κράτησε ανέπαφη την εστία του, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι η εμφάνιση του Βασίλη Αγγελόπουλου που έχει γεννηθεί το 1997.

Πλέον το τριφύλλι στρέφει την προσοχή του στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στις 19 Οκτωβρίου με το μυαλό όλων να είναι στον Νταβίντ Μέντες που ένιωσε ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε αν και βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα.

Το ματς

Πάρα πολλές αλλαγές έκανε ο Γιάννης Αναστασίου, αφού πολλοί παίκτες έμειναν στην Αθήνα, ενώ δεν είχε στην διάθεσή του τους διεθνείς.

Αρκετά συντηρητικά ξεκίνησαν οι δύο ομάδες την αναμέτρηση. Οι φάσεις ήταν λίγες ενώ δεν υπήρχε και γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι.

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να απειλήσουν κερδίζοντας αρχικά ένα κόρνερ ενώ  και μια σέντρα του Δώνη κατέληξε εύκολα στα χέρια του Σεϊλάν. Στην συνέχεια οι Τούρκοι προσπάθησαν να απαντήσουν με το σουτ του Σοκολιού να περνάει δίπλα από την εστία του Στιλ.

Οι γηπεδούχοι από εκείνο το σημείο άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να γίνονται πιο απειλητικοί. Είναι χαρακτηριστικό ότι απείλησαν εκ νέου με τον Ουκάρ και τον Σεϊντούρκ, οι οποίοι όμως ήταν άστοχοι.

Πλέον ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα με τις δύο ομάδες να αρκούνται σε παιχνίδι κέντρου, χωρίς κάποια να απειλήσει ουσιαστικά. Τα μόνο αξιόλογο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήταν ένα σουτ του Σπυρόπουλου που δεν έφτασε καν στην εστία αφού κόντραρε σε κάποιο σώμα.

Ο Παναθηναϊκός βγήκε πολύ πιο ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και ευτύχησε να κάνει το 0-1 στο 56ο λεπτό, όταν ο Ντίνας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από… γκέλα του τερματοφύλακα, Σεϊλάν.

Λίγα λεπτά αργότερα παραλίγο να έρθει και δεύτερο τέρμα για τον Παναθηναϊκό, όταν Μπούι και Δώνης απείλησαν με διαφορά λίγων δευτερολέπτων.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε και πάλι όταν ο Κουτρουμπής άφησε τα αμυντικά του καθήκοντα και ύστερα από την συνεργασία με τον Ατζαγκούν βγήκε απέναντι από τον Σεϊλάν, αλλά νικήθηκε. Στο 76’ η Μπασακσεχίρ έφθασε μια… ανάσα από την ισοφάριση, αλλά ο Στιλ έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά, ύστερα από την προβολή του Πέρπε.

Μέχρι το τέλος του αγώνα ο Παναθηναϊκός έφτασε κι άλλες φορές κοντά στο δεύτερο γκολ, όμως δεν κατάφερε να σημειώσει άλλο τέρμα.

Οι Τούρκοι παραλίγο να ισοφαρίσουν στο τέλος (90’) με την κεφαλιά του Ακίν, αλλά δεν τα κατάφερε και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Μπασακσεχίρ (Αβτσί): Σειλάν, Ουκάρ, Αιχάν (35′ Αράτς), Κανσέβ, Οζντορούν, Ακτσάι, Τεκντερίμ, Σοκολού, Μοσορό, Πεκτούρκ, Σεντούρκ. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Ακίν, Ντόκα, Μπιντάλ, Τομ.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Σπυρόπουλος (46′ Μπούρμπος), Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46′ Ρισβάνης), Δώνης, Μπούι (74′ Αγγελόπουλος), Λαγός, Μπαιράμι (46′ Ατζαγκούν), Κλωναρίδης, Ντίνας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ