ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα δείτε ωραία πράγματα όταν δέσουμε…»

Ομάδα φτιαγμένη να κερδίζει τίτλους χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του.

«Θα δείτε ωραία πράγματα όταν δέσουμε…»

Ο Έλληνας άσος, μίλησε και για την δική του απόδοση κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και για το τι περιμένουμε να δούμε φέτος από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα λόγο να δώσει απαντήσεις. Κάθε χρόνο μπορεί να προκύπτει αμφισβήτηση. Κι αυτό διότι υπάρχουν καλοπροαίρετοι, όπως και κακοπροαίρετοι. Εγώ ξέρω πως η ομάδα μου είναι φτιαγμένη να διεκδικεί και να κερδίζει πάντα τίτλους. Αυτό έκανε και την Πέμπτη. Ήταν ένα νοκ άουτ ματς, ένα παιχνίδι που κρίνει τίτλο και το πήρε». Για την δική του απόδοση: «Αυτό ξέρω να κάνω, να βοηθάω κυρίως στο σκοράρισμα. Ελπίζω να το έκανα καλά. Πήραμε το ματς και αυτό είναι που μετράει. Ο Παναθηναϊκός έδειξε μαχητικότητα και πάθος και νικήσαμε δίκαια. Είμαστε μια ομάδα με νέα παιδιά και κάποιους έμπειρους παίκτες, που όταν δέσουμε θα δείτε πολύ ωραία πράγματα και στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ερωτηθείς αν προτιμά πρωτάθλημα ή Ευρωλίγκα, απάντησε: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει μάθει να μετράει αστέρια και όλοι θέλουμε ένα. Φυσικά, το έργο μας είναι δύσκολο. Όπως είπα, είμαστε μια νέα ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το πρωτάθλημα είναι πιο εφικτός στόχος, αφού ουσιαστικά έχουμε μόνο έναν σημαντικό αντίπαλο που πρέπει να τον κερδίσουμε για να το κατακτήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.