ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό» (vid)

Για δύσκολο όμιλο με πιο έτοιμες ομάδες από τον Παναθηναϊκό έκανε λόγο ο Νίκος Παππάς μιλώντας στο κανάλι της Ευρωλίγκα.

Παππάς: «Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό» (vid)

Η Ευρωλίγκα ξεκινάει αυτή την εβδομάδα και η διοργανώτρια αρχή επέλεξε μέσω βίντεο να κάνει την προαναγγελία κάθε ομίλου. Έτσι αναφέρθηκε και στον όμιλο του Παναθηναϊκού τον οποίο χαρακτήρισε ως «τον πιο δύσκολο της διοργάνωσης», αφού συμμετέχουν έξι πρωταθλήτριες στην χώρα τους ομάδες.

Από πλευράς Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε ο Νίκος Παππάς. Ο 24χρονος γκαρντ επεσήμανε ότι οι νταμπλούχοι θα παλέψουν κάθε αγώνα, με στόχο το καλύτερο δυνατό. «Υπάρχουν ομάδες πιο έτοιμες από εμάς, καθώς έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα τους, όμως ο Παναθηναϊκός πάντα πρέπει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό και θα προσπαθούμε σε κάθε ματς για τη νίκη» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.