ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο πιο… ξεψάρωτος από τους καινούργιους

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης παίρνει μπόλικο χρόνο συμμετοχής με τον Ιβάνοβιτς να τον εμπιστεύεται.

Ο πιο... ξεψάρωτος από τους καινούργιους

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχει κερδίσει τον προπονητή που του δίνει αρκετό χρόνο στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο πρώην παίκτης του Άρη έκανε εξαιρετικές σεζόν στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν μετρά σε συλλόγους πρωταθλητισμού δείτε τι συνέβη πέρσι με Γιάνκοβιτς-Παππά που στη Νέα Σμύρνη τους είχαν Θεούς!

Μπορεί το εμπόδιο της Κηφισιάς να ήταν χαμηλό κι ο νεαρός γκαρντ να πάτησε παρκέ 19.37”, ωστόσο δείγμα του πόσο τον εμπιστεύεται ο Ιβάνοβιτς πήραμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου ο 19χρονος γκαρντ όχι μόνο αγωνίστηκε 14.53” (μεγάλος χρόνος για ρούκι και μάλιστα έφηβο) αλλά σημείωσε πέντε κρισιμότατους πόντους στο β΄ μέρος πάνω που ο αντίπαλος πήγαινε να πάρει διαφορά.

Δείγμα του κρύου αίματος του πιτσιρικά ήταν το ένα μόλις λάθος απέναντι σε «γεμάτη» περιφερειακή γραμμή (Σλούκας, Μάντζαρης, Σπανούλης, Λαφαγιέτ), ενώ και χθες έκανε μόνο ένα λάθος, κερδίζοντας το χειροκρότημα για τις πέντε ασίστ που μοίρασε. Παράλληλα ο μικρός είναι και «οικονομικός», μετρώντας σε δύο παιχνίδια 8 ασίστ,  2/2 βολές, 3/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα και μόλις δύο λάθη σε «σκάρτα» 35 λεπτά. Καθόλου άσχημα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.009 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.